Et vols presentar a les OPOS

i no saps per on començar?

Prepara’t les opos amb un equip de formadores TOP que ja han passat pel procés amb èxit. T’acompanyem a cada etapa i et donem totes les eines per anar a totes, ja que #LasolucióetsTU.

CURSOS I EINES PER FER UNES OPOSICIONS 2024 DE 10!

Vols rebre la informació per correu o contactar amb nosaltres?

Escriu-nos!

Escull la formació que més s’adapti a tu! En tenim una per a cada etapa de les oposicions ⬇

T’ensenyarem i acompanyarem a crear una programació, et donarem les claus, consells i indicacions per fer-la teva (molt TOP 🔝 estem segures) i amb tots els apartats que ha de portar seguint el nou currículum de Catalunya.

No tens clar com programar amb Situacions d’Aprenentatge i que tot tingui sentit? Al repte, aprendràs a dissenyar SAs innovadores i adaptades a les necessitats de l’aula (sí, el que funciona per uns no funciona per altres 🤯), sempre seguint la legislació educativa actual.

Controla les OPOS i cada una de les seves fases en 5 mesos! Amb un itinerari perquè no perdis el fil, optimitzant el temps i sabent on posar focus. I així, et puguis escapar de tant en tant a fer unes canyes 🍻

T’has posat a estudiar el temari, has vist el llistat de temes i no saps per on començar?

Vols comprovar si estàs preparada? Et costa retenir toota la informació? El nostre objectiu és que aprenguis tot el necessari per crear, estudiar i perfeccionar el temari de les oposicions docents. Resums, llestos per estudiar i fer la prova. (i molt més)

La Carlota t’explica tot el que has de saber per plantar cara a la Defensa de la programació. Aprendràs a elaborar el guió (molt necessari 🤘), i t’explicarem que et trobaràs aquell dia, sobretot no et perdis els consells de les profes que han format part de Tribunal!

No entens la prova? T’expliquem que són i detalls a tenir en compte, però ens centrarem en la resolució pràctica dels supòsits, perquè puguis fer cara a aquesta prova amb confiança i viure l’experiència de manera realista i molt enriquidora. Per nosaltres la millor prova, ja veuràs! 😏

Per a mestres que creuen que una altra educació és possible i volen reflectir-ho a l’aula i a les seves oposicions.

Vols estar al dia del que diu la convocatòria actual

d’OPOS 2024

Perquè amb Profes en Apuros?

FEM PINYA!

La part primordial i més important! Ens fem costat, compartim i celebrem. El teu aprenentatge és un èxit compartit.

L’EPA

Tindràs accés a tot el contingut al teu campus, materials, vídeos de les sessions en directe, plantilles, avaluacions… Tot a l’EPA! Sempre dependrà del curs que triïs.

FORMADORES TOP!

Profes en actiu que ja han passat pel mateix procés amb èxit. Profes com tu que saben pel que estàs pasant.

Recorda, nosaltres et podem ajudar, però que

#LaSolucióEtsTU

Descobreix tots els nostres cursos de preparació d’Oposicions per al cos de Mestres de Catalunya.
No ho tens clar?, escriu-nos! ⬇

Vols estar al dia de totes les novetats?, apunta’t a la llista informativa i guarda a destacats la pàgina del Butlletí 😏

Amb recursos i formacions al teu ritme que t’ajudaran a arribar amb més seguretat al teu objectiu

OPOPÍLDORAS

Trucs, consells i testimonis que t’ajudaran a reforçar continguts específics.

PLANTILLES

L’estètica és important, diguin el que diguin. Si no tens temps per dissenyar una programació, però no vols que passi desapercebuda al tribunal, aquestes plantilles són per tu.