Estado actual
No inscripto
Precio
95,00 €
Empezar

REPTE

Clava la teva situació d’aprenentatge

🎉 Benvinguda a l’aula virtual de Profes en Apuros!

Estem encantades de tenir-te aquí, fer pinya i començar a transformar l’educació juntes.

A partir del 5 de febrer (sí, any nou muggle) noves metes i nous REPTES 💪, habilitarem progressivament els mòduls perquè puguis explorar el contingut del curs al teu ritme. Aquests mòduls contindran píndoles formatives, àudios, imatges i diversos recursos dissenyats per a enriquir l’aprenentatge.

Mentre esperem aquest moment, volem convidar-te a tancar els ulls i pensar en aquell dia en què vas prendre la decisió de ser docent.

Recorda quan estudiaves la carrera el que et provocava pensar en la teva aula, en el teu futur alumnat i en tot el que desitjaves aconseguir.

Quins sentiments es despertaven en tu? Segueixes tenint aquests sentiments?

Ara, pensa en el present:

Per què ets aquí? Quines expectatives tens per a aquest curs? Quins desafiaments vols superar?

Imagina la teva aula ideal, on et trobes caminant i gaudint el que observes, mentre el teu alumnat desenvolupa una activitat.

Com és aquest ambient d’aprenentatge? Quina metodologia pedagògica utilitzes? Quin tipus de participació en l’alumnat t’agradaria veure?

Les teves expectatives i visions per al curs són més que simples metes; són la brúixola que orientarà la creació de les teves situacions d’aprenentatge, la teva motivació en ingressar a l’aula cada dia i una petjada en el teu alumnat. Sabem que si estàs llegint això és perquè aquest somriure que es despertava quan estudiaves i somiaves és també el que t’ha portat avui fins aquí.

Aquests pensaments i emocions són no només el camí que sempre et portarà on vulguis anar, sinó també la base amb la qual planifiquem els nostres cursos.

Gràcies per unir-te a aquesta reflexió amb nosaltres.

Fins aviat, prepara els teus somnis, expectatives i les teves ganes,

que és allà on volem arribar 🚀 💡

🤜🤛Coneguem-nos!

Comparteix la teva presentació, els millors records que tinguis en el món de l’educació o explica’ns el que et vingui més de gust a