Estado actual
No inscripto
Precio
180,00 €
Empezar

SUPÒSITS PRÀCTICS

T’acompanyarem

🎉 Benvinguda a l’aula virtual de Profes en Apuros!

Si estàs llegint això, és perquè has recorregut quasi tot el camí de preparació per a les oposicions. Enhorabona, arribar fins aquí ja és un gran pas! Sabem que estàs llesta per a fer el salt de la teoria a la pràctica i poder demostrar tot el que has estat preparant amb tant esforç.

Com ho farem?

🔎 En la nostra primera setmana, passarem de la teoria a la pràctica en un tancar i obrir d’ulls, ens assegurarem de conèixer tots els detalls necessaris per a superar aquesta etapa.

🙌 Després, en la nostra sessió en viu, començarem la resolució de casos pràctics i aprendrem de les experiències compartides. Al llarg del curs, ens reunirem per a intercanviar dubtes i vivències en grup, enriquint-nos amb diverses perspectives i solucions.

👓 Analitzarem els diferents punts de vista de tothom qui intervé en la prova i ens avaluarem mitjançant rúbriques. L’important és que aprendrem a solucionar qualsevol supòsit pràctic, no només els plantejats.

✍ Finalment, podràs posar-te a prova amb el generador de supòsits.

Pot ser que tinguis experiència prèvia o que tot just estiguis començant, però el que sabem és que estàs preparada, i l’únic que et falta és creure-t’ho. Confia en tu, tal com hi confiem nosaltres. I, si en algun moment dubtes, mira enrere: com vas començar, tot l’esforç i on et trobes ara.

Saps per què ets aquí? Perquè pots i podràs 💪​!

Som-hi!

🍍 Aprenem més i millor si fem el camí acompanyades, per això coneguem-nos i comencem fent pinya juntes!

Comparteix la teva presentació, com et sents en el camí de les oposicions, què esperes del curs o el que et vingui més de gust.