Current Status
Not Enrolled
Precio
24
Get Started

El decret 150/2017 com mai te l’havien explicat!

En aquesta Opopíldora podràs aprofundir sobre el que suposa el Decret 150/2017 a la vida real de l’escola i com es concreta en el dia a dia de l’aula.

Amb l’Olga aprofundiràs en la concepció de l’atenció a la diversitat com a metodologia i no com a quelcom afegit delegat als especialistes.

Incluou un document amb els links per sobreviure al decret 150.

Aquest webinar és en català i el podràs tornar a veure cada vegada que vulguis.

O fes-te amb ella per a poder veure-la:

Apuntarme

Altres webinars que et poden interessar:

24€

Com enfrontar-se al supòsit pràctic i no morir en l’intent

De què tracta la prova del supòsits pràctic? Que és el que el tribunal espera realment de tu? La Yolanda, membre del tribunal al 2019 t'ho explica tot perque perdis la por a la temuda prova.

Vull saber més

24€

¿Cómo programar en infantil lo que no se programa?

¿Te has bloqueado frente a alguna de tus Unidades didácticas porque no sabes cómo plasmar todo su contenido? ¿Poner lo que ocurre durante todo un curso escolar se hace interminable y te ocupa miles de páginas? ¿Te resulta complicado plasmar en una U.D. momentos que son "vivos"? ¡Esta Opopíldora es para ti!

Saber más

24€

Cómo VENDER tu programación “like a boss”

En esta Opopíldora hablaremos de cómo "vender" la programación en la defensa “like a boss”. Joana nos contará y enseñará las diferentes estrategias y recursos que usó en su defensa en 2019 ¡que le llevó a sacar un 10!

Saber más

« » página 1 / 2