Repte: Clava la teva situació d’aprenentatge

95,00

Vols crear Situacions d’Aprenentatge amb sentit i alineades amb el nou currículum?

Trobaràs idees, plantilles i guies per crear una SA amb sentit. El curs serveix tant si comences des de zero, com si vols transformar la teva unitat didàctica (UD) en una situació d’aprenentatge (SA).

Aquest curs va dirigit a profes d’infantil i primària.

⏳ Duració: 3 setmanes – 30 h (inclou sessió en directe).
🔑 Accés al curs: durant 5 setmanes (2 setmanes més en finalitzar del curs).

En aquest repte, t’acompanyem a dissenyar situacions d’aprenentatge com indica el nou Decret. A través de diferents mòduls, et mostren on trobar tots els documents necessaris, com redactar i interrelacionar objectius, criteris, etc.

Prepara’t per convertir-te en una experta!

Tots els detalls del repte aquí 👇:

Vols tenir tota la informació en un document? Omple el formulari i selecciona Repte SA, per descarregar-te el passaport (PDF) del Repte de Situacions d’aprenentatge.

🎯 Com aconseguirem superar el repte?

 ☑ Metodologia pràctica i participativa: Aprèn amb una metodologia que combina l’aprenentatge autònom amb diferents reptes i una sessió en directe

Comença el curs al teu propi ritme, amb accés a mòduls en format de vídeo, àudio, text i imatges per explorar i aprofundir en cada aspecte de les situacions d’aprenentatge.

Learning by doing: Construiràs la teva pròpia situació d’aprenentatge, adaptant la teva SA al teu estil i necessitats.

Participa en una sessió en directe amb una formadora de l’equip de PEA, on podràs plantejar i resoldre dubtes sobre la teva Situació d’Aprenentatge.

Uneix-te a la comunitat d’aprenentatge de PEA, on podràs interactuar amb les teves companyes, compartir experiències i coneixements.

Exemples, idees, recursos i plantilles que t’ajudaran a millorar i enriquir les teves programacions.

Metodologia pràctica i participativa

Aprèn amb una metodologia que combina l’aprenentatge autònom amb diferents reptes i una sessió en directe.

Comença el curs al teu propi ritme

Amb accés a mòduls en format de vídeo, àudio, text i imatges per explorar i aprofundir en cada aspecte de les situacions d’aprenentatge.

Learning by doing

Construiràs la teva pròpia situació d’aprenentatge, adaptant la teva SA al teu estil i necessitats.

Fomentem desafiaments

Fomentem desafiaments que t’ajudaran a construir una estructura de suport del teu procés d’aprenentatge, impulsant la metacognició sobre el teu propi treball i desenvolupant competències significatives.

Participa en una sessió en directe

Participa en una sessió en directe amb una formadora de l’equip de Profes, on podràs plantejar els teus dubtes i rebre retroalimentació sobre la teva Situació d’Aprenentatge

Comunitat d'aprenentatge de PEA

Uneix-te a la comunitat d’aprenentatge de PEA, on podràs interactuar amb les teves companyes, compartir experiències i coneixements

Exemples, idees, recursos i formats estètics

Exemples, idees, recursos i formats estètics que t’ajudaran a millorar i enriquir les teves programacions.

Acceptes el repte?

PREGUNTES FREQÜENTS:

Puc compartir el contingut amb altres persones?

No, ja que PROFES EN APUROS SL és titular dels drets de propietat intel·lectual d’aquest material. Per consegüent, QUEDA EXPRESSAMENT PROHIBIT copiar, reproduir, vendre, transmetre, distribuir, tornar a publicar, modificar o mostrar els materials sense el nostre consentiment previ. Pots consultar tots els detalls a termes i condicions. 

En quin format és?

És un curs en modalitat online, tota la informació està dins del teu usuari, dins de la pàgina de profes en apuros. Inclou pàgines de text, imatges, documents descarregables, vídeos i eines interactives. 

Temps d’accés al contingut

Tindràs accés al curs 2 setmanes després de finalitzar. 

Política de canvis o devolucions

Pots trobar els termes i condicions en la nostra pàgina termes i condicions. 

Soc alumna PEA, tinc algun descompte?

De moment no tenim cap descompte associat a aquest curs però inscriu-te amb el teu correu per a rebre novetats. 

Amb quin formador/a realitzaré la sessió en directe?

Comptem amb els profes més top i actualitzats amb les noves tendències educatives pots conèixer-les en la nostra web principal. Com són profes en actiu, realitzem les sessions segons la seva disponibilitat. 

Puc entrar al curs des de diferents dispositius?

Sí, però tingues en compte que no pot ser de manera simultània ja que el programa detectarà que entra més d’una persona dins d’un mateix usuari i et bloquejarà el compte.  

Encara tens dubtes?

Encara tens dubtes?

Pots contactar amb nosaltres a hola@profesenapuros.com, donarem prioritat si poses a l’assumpte del correu el nom del curs: Clava la teva Situació d’aprenentatge.

Pots contactar amb nosaltres a hola@profesenapuros.com, donarem prioritat si poses a l’assumpte del correu el nom del curs: Clava la teva Situació d’aprenentatge.

I COMPLEMENTA LA TEVA FORMACIÓ AMB