Preguntes freqüents curs de programació d’oposicions

Aquí trobaràs algunes de les preguntes que ens hem fet o ens han arribat d’altres convocatòries del curs de programació, ho anem actualitzant amb les vostres preguntes,  però si tens qualsevol dubte i aquí no trobes la resposta, escriu-nos a formacion@profesenapuros.com i estarem encantades d’ajudar-te. Gràcies!

SOBRE LES OPOSICIONS 

Hi haurà oposicions?

No tenim una bola màgica ni estem connectades amb les altes esferes així que no tenim informació privilegiada per a assegurar res. El que sí que sabem és que d’haver-les, han d’avisar amb 4 mesos d’antelació, i que, per tant, millor estar previngudes.

SOBRE EL CURS

Per a qui és aquest curs?

Per a qualsevol docent que vulgui presentar-se al procés d’oposicions a Catalunya.

Acabis de sortir de la universitat o portis una pila d’anys d’interina. Si tens clar que el teu objectiu és presentar-te, en aquest curs et donem les claus per a crear la teva programació i abordem la prova dels supòsits pràctics.

Quant costa?

Tota la informació la tens actualitzada al moment a la pàgina del producte. Fes clic aquí. 

Per què només ho feu en català?

Cada comunitat té les seves lleis, el seu currículum i les seves especificacions per a presentar-se al concurs d’oposicions. Nosaltres controlem tot el relacionat amb les convocatòries de la nostra comunitat autònoma. Fer-ho sobre altres comunitats de les quals desconeixem el temari ens sembla imprudent.

Si no soc de Catalunya, puc matricular-me?

Sí. Sabent que la formació és en català i que està centrada en la legislació de Catalunya. Ens consta que hi ha persones de fora de Catalunya que han fet la formació perquè en gran part pot servir-los.

Fareu la formació per a altres comunitats?

Nosaltres no, però si trobem persones de confiança que s’animin ens ho podríem plantejar. No ens tanquem, però no farem res sense estar 100% segures.

No em va bé l'horari, fareu més cursos?

No podem assegurar res. Sempre dependrà de la demanda que hi hagi i la capacitat de les formadores per a no morir en l’intent, que estan totes en actiu!

Es pot pagar a terminis?

De moment no.

Teniu cursos de secundària?

No. Aquests els deixem als que en saben.

El curs suma punts per a les oposicions?

No. Aquest tipus de formacions no puntuen com a mèrits.

Què inclou el curs?

El curs de programació d’oposicions inclou:

  • Accés a l’EPA! (L’Escola per a Profes en apuros!) amb un munt d’avantatges per a alumnes:
  • Accés al grup de whatsapp informatiu i al grup de Facebook per estar al dia de totes les novetats.
  • Accés a l’Opocaña per estar encara més connectades.
  • Accés gratuït als webinars en directe d’oposicions durant un any des del moment de la compra.
  • Plantilla de programació (rebràs tota la informació de com aconseguir-la per email una vegada compris el curs)
Si m'he apuntat a un grup i em va millor l'horari de l'altre grup, puc canviarme?

Avisant amb temps podria gestionar-se el canvi. Encara que sempre dependrà del núm. de persones apuntades. En cas de no arribar al mínim necessari el grup pot anul·lar-se.

CONTINGUTS SOBRE EL CURS DE PROGRAMACIÓ

Ja he fet un curs de programació, em pot ser útil repetir?

Ens consta d’altres alumnes que ho han fet i l’experiència ha estat molt bona. El que té de bo compartir la classe amb altres companyes, és que gràcies a les vostres preguntes i comentaris, cada classe és diferent! Perquè surten nous casos, noves idees, noves reflexions… així que se li pot treure molt de suc a l’experiència.

Corregiu la programació?

No va amb la nostra filosofia corregir programacions, és un procés molt subjectiu i el que per a nosaltres pot ser un contingut defensable pel tribunal no o a l’inrevés. El que sí que fem és donar-te totes les eines perquè tècnicament sigui fantàstica.

Em pot servir per a millorar la meva programació?

Per descomptat! Li donem una bona sacsejada a totes les parts de la programació pel que pot donar-te llum sobre coses que no havies pensat. A més, gràcies a la
interacció de la classe solen sortir punts de vista molt interessants.

Es treballen totes les parts de les proves d'oposicions?

Va enfocada a elaborar la teva programació anual, però també es tracten els supòsits pràctics.

Doneu exemples de fil conductor?

Ens repetim més que l’all: el fil conductor no és obligatori, ni tan sols necessari. Però sí, algun exemple pot caure perquè us parlem des de la nostra pròpia experiència i sempre surten diferents casos.

METODOLOGIA CURS DE PROGRAMACIÓ

Com es fa el curs?

Imagina’t una classe presencial, però en línia: una vegada a la setmana ens connectem a través de l’eina TEAMs amb la persona formadora que ens donarà la classe durant 1 h i mitja. En aquesta classe hi haurà moments en els quals la formadora ens explica, moments per a resoldre dubtes, per a compartir… separats per un petit descans.

Què es necessita per a fer el curs?

Només necessites un dispositiu amb connexió a internet.

No fa falta descarregar-se cap programa però sí que aconsellem descarregar-se TEAMS.

Quina durada té el curs de Programació?

La formació té una durada de 10 setmanes

Quan sabré com accedir al curs?

Una vegada et matriculis rebràs diversos correus electrònics en els quals t’anirem explicant els passos a seguir, així que assegura’t que has escrit la teva adreça electrònica correctament i revisa bé les carpetes spam o correu brossa.

Què passa si el dia de la classe no puc connectar-me?

És una formació en línia, plantejada com si fos presencial. Si no pots assistir a una classe tens l’opció de veure l’enregistrament de la sessió que estarà disponible 1 setmana.

Per què només deixeu els vídeos 1 setmana?

 Aquesta és una formació que està plantejada i treballada com a formació PRESENCIAL en format en línia, això vol dir que considerem vital connectar-se a la sessió i seguir el curs de manera presencial o en defecte d’això, poder veure el vídeo abans de la següent sessió.
Els vídeos són una eina complementària, de suport, per a reforçar conceptes o seguir el curs en cas de no haver-se pogut connectar i considerem que 1 setmana és temps més que suficient per a poder-ho veure i reforçar el que s’ha vist a classe.

Per què no compartiu les presentacions?

Els PowerPoint són una eina de suport per a la formadora per a poder impartir la classe. El contingut de la sessió està treballat i desenvolupat en els guions que es comparteixen amb els alumnes, per la qual cosa no considerem necessari compartir la presentació de la formadora.

Es pot fer la programació alhora que fem el curs?

Depèn de com t’ho muntis, però avisem: és un objectiu molt ambiciós. Es necessiten moltes hores per a desenvolupar una programació en condicions.

El que sí que aconseguiràs si vas seguint el curs al dia, és estructurar-la i definir tots els elements necessaris a mesura que vas avançant en les sessions, perquè en acabar sigui asseure’t i a bolcar tot el que has après!

ALTRES

Com puc conseguir a la plantilla gratuïta?

Un cop ja siguis alumna hauràs d‘iniciar sessió en la web, et sortirà a cost 0€, però recorda que has de fer el procés de compra. 

Soc alumna, durant quant temps puc accedir a les opopíldoras de manera gratuïta?

Podràs veure de manera gratuïta tot els webinars o opopíldoras en directe durant el curs i passades 48 hores, un cop passi aquesta data podràs comprar-la amb un 20% de descompte. 

Recorda sempre iniciar sessió perquè la web et reconegui.

Soc exalumna, tinc algun descompte amb les opopíldoras o webinars opos?

Si, ser exalumne en apuros té el seu avantatge, podràs comprar tots els webinars opos o opopíldoras amb un 20% de descompte. 

Recorda sempre iniciar sessió perquè la web et reconegui. 

Tinc algun descompte per ser alumna a l'hora de comprar els Temazos?

Sí, un cop siguis alumna i inicis la sessió et sortirà directament aplicant el descompte. Si no és així, contacta amb nosaltres a  formacion@profesenapuros.com 

No m'arriben els vostres correus.

Si us plau, revisa la carpeta de spam, correu brossa o promocions (en cas que tinguis Gmail). El millor és que afegeixis la nostra adreça formacion@profesenapuros.com com a contacte perquè el teu servidor de correu ens reconegui com amiguis.