Formació

oposicions

Cursos de preparació d’Oposicions per al cos de Mestres de Catalunya

Després de passar per l’experiència de formar-nos per a enfrontar-nos al temut procés d’oposicions ens vam adonar que no ens identificàvem amb aquesta idea de viure-ho amb pànic, els falsos mites, o el “això és així”. Així que després de superar-les amb èxit decidim donar-li la volta a l’experiència de les Opos i viure-les com un procés intern intens, revelador, de transformació.

I tu, vols donar-li la volta a les opos?

Tu pots amb les opos, ets capaç, però no tens per què fer-ho sola. Som un equip de profes, totes funcionàries en actiu (algunes fins a han estat tribunal!). Nosaltres t’acompanyem al llarg de totes les parts de l’oposició i et donem les eines necessàries per a sentir-te amb la seguretat i confiança per a aconseguir l’èxit en el moment d’examinar-te.

EL NOSTRE VALOR AFEGIT

Els nostres cursos estan basats en la nostra pròpia experiència. Hem creat la formació que ens hagués agradat fer com a alumnes, amb una metodologia que et permetrà esprémer cada sessió al màxim i avançar en el procés de preparació a les Oposicions del cos de mestres després de cada sessió, des de la programació, fins als supòsits pràctics, passant pel desenvolupament dels temes.

INFANTIL

Educació Infantil

MALL & PT

Audició i Llenguatge i Pedagogia Terapèutica

PRIMARIA

Educació Primària

MÚSICA

Educació Primària Especialitat Música

PAN

Educación Primaria Especialitat Anglès

E. FÍS

Educació Física

 

 

Formación oposiciones

Quiero + info

8 + 8 =

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Profes en Apuros S.L., responsable de la web, con el fin de enviarte información comercial relacionada con los productos y servicios por los medios indicados, y se conservarán mientras exista interés por ambas partes. La legitimación se obtiene mediante tu consentimiento. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer tus derechos en [email protected]