Blog, experiencias y recursos para clase profes en apuros

PRESENTA’T A LES OPOSICIONS CONY! 

Ene 28, 2023 | Blog, Oposicions, Reflexiones

Fa mesos que escolto a diferents companyes, amigues o persones que ens segueixen a les xarxes parlant sobre quan surt la convocatòria (aquí tens tota la informació actualitzada de les oposicions), que si es presenten o no, que si no tenen mèrits per la convocatòria “light” del 2023, però que a la del 2024 tampoc ho tenen clar, perquè són molt poques places (sobretot si les compares entre elles…), etc. 

Total, que fa setmanes que li dono voltes i em ve de gust fer un petit post per donar-vos un consell que li dono a tothom: 

PRESENTA’T CONY! 

Si vols treballar a l’escola pública, vols una plaça i estimes la teva feina, aquest és el camí. A Catalunya hem viscut molts anys amb l’anomalia de poder decidir si et volies presentar a opos o jubilar-te com a interina perquè ja anava bé. Si tot va com s’espera i hauria de ser, amb tots aquests processos passarem d’estar rondant sobre el 40% d’interines, al 8% com hauria de ser per llei

Últimament, escolto a persones que diuen que es preparen per a 2024, perquè diuen que pel 2023 no arriben… Bé, SPOILER ALERT: probablement tampoc arribaràs a 2024. Que no ho dic per ser catastrofista, però encara em falta conèixer la primera opositora que quan li preguntin com van les opos digui: 

“Les opos? Bua, genial, m’han sobrat 2 mesos d’estudi i me n’he anat a fer un roadtrip per USA”.

Ja que he dit que volia ser breu, exposaré el meu raonament en forma de guions: 
– Perquè mai saps què pot passar 
– Perquè les opos del 2023 no són eliminatòries 
– Perquè com que no són eliminatòries, són el millor entrenament 
– Perquè si l’entrenament surt bé, no necessitaràs fer un següent pas 
– Perquè si surt bé, però et quedes sense plaça, tindràs més mèrits pel 2024 
– Perquè si no surt bé, podràs valorar què pots canviar/millorar 
– Perquè només has de preparar una UD o SA 
– Perquè sabràs que és el tauler de l’aspirant 
– Perquè econòmicament no és una bogeria 
– Perquè et farà perdre la por 
– Perquè et donarà confiança 
– Perquè has d’anar a per totes 
– Perquè sí, cony! 


I si et sents atabalada o perduda, nosaltres t’acompanyem! Tens els nostres cursos de programació per a preparar-te com una autèntica crack. I si portes aquesta part estupendament, però els temes se’t fan costa amunt, amb els nostres superresums de TEMAZOS et quedarà tot molt més clar. Si les inscripcions no estan obertes, apuntat a les llistes informatives per saber quan obrim abans que ningú. Presenta’t, cony!

Bon finde i ànims amb les opos profe!

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!:

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Profes en Apuros S.L., responsable de la web, con el fin de prestarte el servicio solicitado y realizar la facturación del mismo. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. La legitimación se obtiene mediante la relación contractual que existe entre las partes. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer sus derechos en hola@profesenapuros.com