Blog, experiencias y recursos para clase profes en apuros

Oposicions Docents: Objectiu Temari

Nov 8, 2023 | Blog, Oposicions

Els temazos que tant coneixes han anat d’excursió per tornar renovats i en la seva millor versió 🌄🧭. En el post d’avui t’expliquem d’on va sorgir aquesta idea i com podem ajudar-te per donar-li canya a les opos i aconseguir la teva plaça 💪. 

Estàs preparada per començar a explorar? 🔎 

L’origen dels temazos 

La nostra història amb els temazos va començar el 2018, quan la Carlota es va presentar a les opos i va veure que no hi havia cap producte al mercat que l’ajudés amb el temari. Després de buscar i buscar, vam decidir crear els famosos TEMAZOS, per poder ajudar a totes les opositores, que com la Carlota, necessitaven una ajuda extra i no la trobaven.  

Volíem fer un contingut que fos el més real possible, que s’adaptés al que ens demanaven i sobretot que tingués el toc de Profes en Apuros. D’aquesta manera, ens vam ficar mans a l’obra amb els que serien els famosos TEMAZOS 👏.  

Si t’estàs preguntant d’on surt el nom… aquí en teniu el motiu, no ens podíem treure aquesta cançó del cap 😉.  

Què són els temazos? 

Els temazos són un resum del contingut que necessites estudiar per superar la prova teòrica de les opos. Nosaltres et proporcionem una base, però sempre t’animem que te’ls personalitzis a la teva manera amb les teves idees i experiències, per poder sentir-los teus i estudiar còmodament. 

Aquest any els temazos se n’han anat d’excursió i han tornat renovats. Hem estat fent un recull de tot el que ens heu anat demanant, per poder crear diferents modalitats amb les quals cadascuna de vosaltres es pogués sentir més còmoda 👌. Ara són molt més que un pdf… aquest curs donem el tret de sortida al OBJECTIU TEMARI

Com et podem ajudar? 

Tenim 3 modalitats disponibles entre les quals pots triar la que més s’adapta a les teves necessitats, però per facilitar-te la recerca… 

  • Si el teu lema és “no me da la vida” t’aconsellem que vagis directe al pla TEMAZOS 🔽  

Els nostres resums del temari complet de les Oposicions docents. Amb informació per completar-los i eines per saber com els portes. 

❗Atenció: és l’únic pla que inclou els temazos.  

  • Si ja tens els teus temes i vols millorar-los, el teu lema és “dona’m un cop de mà” el teu pla és L’ESTUDI 🔽 

Amb aquest pla dominaràs les tècniques, eines i consells relacionades amb el procés d’estudi. 

  • Si no saps per on començar, ni el que estàs buscant, el teu lema és “no sé per on començar” hauries d’optar pel BASE 🔽 

Et donem les bases amb tota la informació indispensable perquè puguis crear els teus propis temes. 

A banda dels temaris podreu trobar: 

  • Claus per aprendre a estudiar i organitzar-te 
  • Com mencionar bibliografia i autores 
  • Calculadora d’èxit 
  • Accés a un simulacre d’examen 
  • Material per ampliar informació 

I molt més contingut, revisa la web per poder comparar les modalitats i veure quina s’adapta més a tu 💪💪 

Si ens acabes de conèixer i vols donar un cop d’ull a com són els famosos TEMAZOS, t’animem que et descarreguis la prova gratuïta per xafardejar-los i que t’apuntis al següent formulari per rebre’n més informació.   

Vull més informació

És important que sàpigues que l’únic pla que inclou el resum del temari, és el pla TEMAZOS. De moment, la modalitat guia no està disponible, si t’inscrius a les llistes podràs ser la primera a assabentar-te’n quan s’obri 👀. 

A banda d’això tenim altres cursos com el producte de Mentoria, que inclou els temazos. Aquest ofereix un acompanyament més personalitzat i individual, dona-li un cop d’ull per poder sentir-te  acompanyat durant tot el procés 👏 

Si tens qualsevol dubte sobre l’objectiu Temari estarem encantades de llegir-te, tant a les nostres xarxes socials com en els comentaris d’aquest blog.  

Moltes gràcies opositora, a per la plaça 💪 

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!:

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te informamos que la información que nos facilitas será tratada por Profes en Apuros S.L., responsable de la web, con el fin de prestarte el servicio solicitado y realizar la facturación del mismo. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. La legitimación se obtiene mediante la relación contractual que existe entre las partes. Los datos no se cederán a terceros sin tu consentimiento, salvo en los casos en que exista una obligación legal. Podrás ejercer sus derechos en hola@profesenapuros.com